malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2024 - 15:06 Yorum: 0

Akyaka’da tarla faresiyle mücadele bilgilendirme toplantısı yapıldı

Akyaka’da tarla faresiyle mücadele bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Akyaka’daki çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, tarımsal zararlılarla mücadele konusunda farkındalığı artırmak ve etkili yöntemler konuşuldu.K...

Akyaka’da tarla faresiyle mücadele bilgilendirme toplantısı yapıldı

Akyaka’da tarla faresiyle mücadele bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Akyaka’daki çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, tarımsal zararlılarla mücadele konusunda farkındalığı artırmak ve etkili yöntemler konuşuldu.
Kars’ın Akyaka ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, uzmanlar tarla faresinin tarıma olan olumsuz etkilerini ve zararlılarla başa çıkmanın yollarını anlattı. Tarla farelerinin, özellikle ekin dönemlerinde büyük zararlara yol açabileceği belirtilirken, çiftçilere çeşitli mücadele yöntemleri hakkında bilgiler verildi.
Toplantıda, entegre zararlı yönetimi, çevre dostu pestisit kullanımı ve doğal düşmanların korunması gibi konulara da değinildi. Ayrıca, çiftçilere tarla fareleriyle mücadelede dikkat etmeleri gereken noktalar ve alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplantı, katılımcılardan gelen sorularla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri