malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 02 Şubat 2024 - 15:13 Yorum: 0

Akyaka’da deniz suyu 10 metre çekildi

Muğla’nın sakin kent ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi’nde deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre iç kesimlere çekildi. Deniz suyunun çekilmesi sonrası sahilde küçük adacıklar oluştu.Yaz aylarında günübirlik tatilcilerin akın ettiği Sakin Ken...

Akyaka’da deniz suyu 10 metre çekildi

Muğla’nın sakin kent ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi’nde deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre iç kesimlere çekildi. Deniz suyunun çekilmesi sonrası sahilde küçük adacıklar oluştu.
Yaz aylarında günübirlik tatilcilerin akın ettiği Sakin Kent Akyaka Mahallesi’nde her mevsim değişiminde yaşanan deniz suyu çekilmesi bu yıl da yaşandı. Ekim-Kasım ve Nisan-Mayıs aylarında daha fazla su çekilmesinin yaşandığı Akyaka Sahili’nde iklim değişikliğinin de etkisi ile bu yıl Şubat ayında deniz suyu çekilmesi yaşandı.
Hava sıcaklığının 15 derece dolayında seyrettiği Akyaka’da vatandaşlar sahilde yürüyüş yaparken, deniz suyunun çekilmesini de cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı. Deniz suyu çekilmesinin bu yıl geçen yıllar göre daha az olduğunu belirten Akyaka sakinlerinden Yaşar Gencel, “Akyaka’da mevsimsel olarak bu mevsimde denizde medcezir her yıl olur. Bazen eksik, bazen fazla olur. Bu yıl normal kıvamında çünkü orta yerde tepecikler olurdu. Tepecikler bu yıl henüz görünmedi. Herhalde görünmeyecek diye düşünüyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri