Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Ekim 2024 - 13:00 Yorum: 0

Aktif ve mutlu yaşlanmanın sırları Körfez’de konuşuldu

Körfez Belediyesi 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’nde "Aktif Mutlu Yaş Alma" semineri gerçekleştirildi. Psikolog eşliğinde düzenlenen seminerde mutlu yaşlanmanın nasıl olacağı anlatıldı.Yaş alma sürecinde karşılaşılan sorunlara değinen Psik...

Aktif ve mutlu yaşlanmanın sırları Körfez’de konuşuldu

Körfez Belediyesi 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’nde "Aktif Mutlu Yaş Alma" semineri gerçekleştirildi. Psikolog eşliğinde düzenlenen seminerde mutlu yaşlanmanın nasıl olacağı anlatıldı.
Yaş alma sürecinde karşılaşılan sorunlara değinen Psikolog Zeynep Doğanay, bu sıkıntılarla baş etme, yaşlılık döneminde yalnızlık, sosyal ortamdan uzaklaşma, yaşa bağlı oluşabilecek hastalıklar ve bunlarla mücadele etmenin yolları masaya yatırdı. Doğanay, "Hepimiz her sene bir yaş alıyoruz. Bizim amacımız güzel yaş almak olsun" dedi. Büyük küçük demeden herkesin iç dünyasını resimlerin anlattığını söyleyen Doğanay, büyüklere dağıttığı kağıt ve kalemle resim çizmelerini istedi. Doğanay, çizilen resimlerin ardından iç dünya hakkında bilgiler verdi. Doğru nefes almanın nasıl olacağına dair bilgiler verilen seminerde, yaşlılara rahatlama ve doğru nefes alıp verme tekniği öğretildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri