malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 07 Ocak 2024 - 13:19 Yorum: 0

Akdeniz Belediyesi çocuk parklarını yeniliyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına çeşitli oyun grupları ve spor aletleri kurdu.Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve bak...

Akdeniz Belediyesi çocuk parklarını yeniliyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına çeşitli oyun grupları ve spor aletleri kurdu.
Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz’e, bugüne dek onlarca yeni park kazandıran, miadını dolduran parkları da tamamen elden geçirip yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son olarak daha önce oyun grubu bulunmayan Gündoğdu Mahallesi’ndeki çocuk parkına kaydırak, salıncak ve diğer oyun gruplarını kurdu.
Yeni oyun gruplarının kurulduğunu gören mahalleli çocuklar, parka giderek gönüllerince eğlendi. Oyun gruplarının yanı sıra spor aletleri de yerleştirilen parkta, vatandaşlar günün belirli saatlerinde giderek, spor yapma imkanı yakalayabilecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, eksiği olan çocuk parkları ile yeşil alanlarda yenileme ve eksikleri giderme çalışmalarına hazırladığı plan ve program kapsamında devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri