Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 15 Ekim 2024 - 17:48 Yorum: 0

Akçadağ Muhtarlar Derneği’nde bayrak değişimi

Malatya’nın Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevinden ayrılan Başkan Gönültaş’ın yerine Kozluca Mahalle Muhtarı Vedat Akgün getirildi.Daha önce iki dönem Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren 31 Mart 202...

Akçadağ Muhtarlar Derneği’nde bayrak değişimi

Malatya’nın Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevinden ayrılan Başkan Gönültaş’ın yerine Kozluca Mahalle Muhtarı Vedat Akgün getirildi.
Daha önce iki dönem Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ise Başkanlığa yeniden seçilen Eyüp Gönültaş işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrıldı. Gönültaş’tan boşalan başkanlık koltuğuna ise dernek yönetim kurulu üyesi mahalle muhtarlarının kararı ile üç dönemdir Başkan Vekili olarak görev yapan Kozluca Mahalle Muhtarı Vedat Akgün getirildi. Akgün’ün Dernek Başkanlığı görevini ilerleyen günlerde düzenlenecek olağan kongre sürecine kadar sürdüreceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri