Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 15 Mayıs 2024 - 14:56 Yorum: 0

Akay doludan zarar gören tarım alanları için çağrıda bulundu

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Eflani ilçesinde yaşanan dolu sonrası tarım alanlarında meydana gelen tahribatın giderilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığına çağrıda bulundu.TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Milletvekili Akay, Eflani...

Akay doludan zarar gören tarım alanları için çağrıda bulundu

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Eflani ilçesinde yaşanan dolu sonrası tarım alanlarında meydana gelen tahribatın giderilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığına çağrıda bulundu.
TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Milletvekili Akay, Eflani ilçesine bağlı köylerde, özellikle de Çamyurt ve Bakırcılar köylerinde üst üste meydana gelen kırağı ve don nedeniyle meyve ağaçlarının büyük hasar aldığını belirtti. Etkili olan dolu yağışı nedeniyle sağlam kalan meyve ve sebzelerin de zayi olduğunu ifade eden Akay, "Ekili ve dikili tarım alanlarında ciddi hasarlar oluşmuştur. Buradan Tarım ve Orman Bakanlığına çağrıda bulunuyorum. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Eflani ilçemizdeki tarım alanlarında meydana gelen hasarı bir an önce tespit etmeli. Eflanili hemşehrilerimizin mağduriyetlerini bir an önce giderilmesi gerekir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri