Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 18 Aralık 2023 - 10:52 Yorum: 0

Akasya, yılbaşı etkinlikleri ve atölye çalışmalarıyla ziyaretçilerini ağırlayacak

Akasya, yılbaşı pazarı, atölye çalışmaları, kortej gösterileri ve Yol Project konseri gibi birçok etkinlikle ziyaretçilerini ağırlayacak.Akiş GYO yatırımı Akasya, yılbaşı pazarı, atölye çalışmaları, kortej gösterileri ve Yol Project ko...

Akasya, yılbaşı etkinlikleri ve atölye çalışmalarıyla ziyaretçilerini ağırlayacak

Akasya, yılbaşı pazarı, atölye çalışmaları, kortej gösterileri ve Yol Project konseri gibi birçok etkinlikle ziyaretçilerini ağırlayacak.
Akiş GYO yatırımı Akasya, yılbaşı pazarı, atölye çalışmaları, kortej gösterileri ve Yol Project konseri gibi birçok etkinlikle ziyaretçilerini ağırlayacak. 1988 yılında kariyerlerine başlayan Yol Project, cover’ladıkları popüler yabancı ve Türkçe şarkılarla, aynı zamanda kendi bestelerinden oluşan repertuarlarıyla ziyaretçilerle buluşacak.
Yılbaşı etkinlikleri
Ziyaretçiler, atölyelerde el emeği hediyeler yapma fırsatı bulacaklar. Astrolog Almina Ebru Gençay, 23 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te “2024 Gökyüzünün Mesajları” başlıklı söyleşiyle misafirlerle buluşacak. Ayrıca, 31 Aralık’a kadar sürecek olan Akasya Yılbaşı Pazarı, tasarım ürünleriyle de farklı hediyeler arayanları bekliyor.
Program:
31 Aralık’a kadar devam edecek - Akasya Yılbaşı Pazarı
21 Aralık Perşembe- Tea Party Kortej Gösterisi / 14.00-16.00-18.00
21 Aralık Perşembe- Yol Project Konseri/ 18.30
23 Aralık Cumartesi- Astrolog Almina Ebru Gençay ile “2024 Gökyüzünün Mesajları” Söyleşisi / 14.00
23 Aralık Cumartesi- Keçeden Yılbaşı Çorabı Atölyesi / 13.00-15.00-16.00-17.00
24 Aralık Pazar- Kar Küresi Atölyesi / 13.00-15.00-16.00-17.00

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri