malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:56 Köyceğiz’deki orman yangını kontrol altına alındı20:45 3+3 Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği Platformunun 3. toplantısı İstanbul’d...20:43 Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 8 kişi yaralandı20:40 Narkotik polisinden annelere uyarı: "Çocuklarınız bu kelimeleri söylüyorsa...20:40 Edirne’de motokuryelere trafik eğitimi verildi20:37 Rize’de uçuruma yuvarlanan araç askıda kaldı, sürücüyü ekipler kurtardı20:36 Gabonlu Dina’nın ölü bulunmasına ilişkin eski şüpheliler tanık olarak dinle...20:36 Zonguldak’ta 63 yaşındaki adam evinde ölü bulundu20:34 Biden: “Ukrayna zorlu bir kışla karşı karşıyayken, kararlılığımızı sürdürme...20:32 Emekli öğretmen ‘Kaan’ uygulaması sayesinde dolandırılmaktan kurtarıldı20:29 4’ü öğrenci 5 kişiyi ölüme götüren servis kazasında sanıklara ceza yağdı20:28 Bakan Tunç, “Yenidoğan soruşturmasında 47 şüpheliden 22’si tutuklandı"20:24 Otomobil takla attı, Rus uyruklu sürücü ağır yaralandı20:22 ’Yenidoğan çetesi’nin etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen üyelerinin ifa...20:12 Köyceğiz’de orman yangını20:09 Gençlerbirliği haciz işleminin sonlandırıldığını duyurdu20:08 ADIM Üniversiteleri Denizli’de bir araya geldi19:58 Antalya’da 5 yıldızlı otelde yangın paniği19:56 Elazığ’da 8 bin litre kaçak içki ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı19:55 Erzincan Ceza İnfaz Kurumu’nda "Muhammed Nayir Camii ve Ayşe Aktaş Kur’an K...
Siyaset 18 Ekim 2024 - 18:42 Yorum: 0

AK Parti Sözcüsü Çelik: "İsrail Dışişleri Bakanı Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir" dedi.Çelik, sosyal paylaşım sitesi X hesabın...

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'İsrail Dışişleri Bakanı Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir" dedi.
Çelik, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, “Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir. Gazze direnişi, insan onurunun doruk noktasıdır. Eninde sonunda insan onuru barbarlığı yenecektir. Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri