Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 09 Ekim 2024 - 09:21 Yorum: 0

AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can’dan birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can, ilçe kongresi öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Parti tabanını ve teşkilatı bir araya getirecek projelerle yola çıktığını belirten Hanifi Can, “Bu süreçte en büyük gücümüz, birbirimi...

AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can’dan birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can, ilçe kongresi öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Parti tabanını ve teşkilatı bir araya getirecek projelerle yola çıktığını belirten Hanifi Can, “Bu süreçte en büyük gücümüz, birbirimize olan güvenimiz ve inancımızdır” dedi.
Menemen’deki AK Parti teşkilatının kongre öncesinde büyük bir heyecan ve umut içinde olduğunu vurgulayan Can, “Hepimiz için en güzel teşkilatçılık örneği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılarla dolu siyasi hayatıdır. Teşkilatlarına verdiği değerdir. Teşkilatlara öğütlediği başarı vizyonudur. Cumhurbaşkanımızın partimize yıllarca gösterdiği vizyon çerçevesinde, hep birlikte Menemen’de AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.
Hanifi Can, gençlerin ve kadınların siyasetteki önemine de değinerek, “Yenilikçi ve dinamik bir ekip ile Menemen’de daha güçlü bir AK Parti teşkilatı oluşturacağız. Birlikte çalışarak hem ilçemize hem de partimize en iyi hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Kongre sürecinde karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edeceklerini belirten Can, tüm üyeleri birlik olmaya çağırarak, “Kazanan AK Parti ve Menemen olacak” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri