Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 17 Ekim 2024 - 14:24 Yorum: 0

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli-Aydın otoyolunun açılışına katıldı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli-Aydın otoyolu açılışına katıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla otoyolun trafiğe açıldığını duyuran Başkan Güngör, otoyolun Denizli için her alanda büyük öneme sahip olduğunu vurg...

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli-Aydın otoyolunun açılışına katıldı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli-Aydın otoyolu açılışına katıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla otoyolun trafiğe açıldığını duyuran Başkan Güngör, otoyolun Denizli için her alanda büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nunda katılımıyla Aydın gişelerinde Denizli -Aydın otoyolunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılanlar arasında AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’de yer aldı. Açılışı sosyal medya hesabından da duyuran Başkan Güngör, paylaşımında otoyolun Denizli için ekonomik, turizm ve bölge ticareti açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Denizli - Aydın otoyol sayesinde iki il arasında yaklaşık 2 saat süren yolculuk süresinin 55 dakikaya düştüğünü belirten Başkan Güngör, “Zamandan 4,5 milyar lira, akaryakıttan ise 800 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 5,3 milyar lira tasarruf edilecek. Karbon emisyonunu da 61 bin ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlanmış olacak. Aydın-Denizli Otoyolu ile Ege Bölgesi’nin en önemli ihracat merkezi konumundaki İzmir Limanı’na Denizli üzerinden sanayi ve tarım ürünlerini çok daha kısa sürede ulaştırılmış olacak. Aydın- Denizli Otoyolumuzun başta Denizlimizde yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere tüm ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Durmak Yok Yola Devam” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri