Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 16 Mayıs 2024 - 14:22 Yorum: 0

Ağrı’da yağmur sonrası gökkuşağı şöleni

Ağrı’da gün boyu aralıklarla etkili olan yağmurun ardından gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı manzarası, görsel bir şölen yaşatarak vatandaşları büyüledi. Şehrin birçok noktasından net bir şekilde gözlemlenen gökkuşağı, kartpostallık gör...

Ağrı’da yağmur sonrası gökkuşağı şöleni

Ağrı’da gün boyu aralıklarla etkili olan yağmurun ardından gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı manzarası, görsel bir şölen yaşatarak vatandaşları büyüledi. Şehrin birçok noktasından net bir şekilde gözlemlenen gökkuşağı, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Güneş ışınlarının yağmur damlalarında kırılmasıyla oluşan bu doğal ışık gösterisi, Ağrı’yı adeta rengarenk bir atmosfere büründürdü. Araçlarında oturan vatandaşlar gökkuşağını hayranlıkla izlerken, dışarıda bulunanlar ise bu eşsiz anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarını ellerinden düşürmedi. Görkemli manzara karşısında duygularını ifade eden Recep Boz, "Uzun zamandır bu kadar güzel ve net bir gökkuşağı görmemiştik. Arkadaşlarımızla birlikte bu anı hemen fotoğraflamak istedik" dedi. Yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağının tadını çıkarırken, Boz bu doğal güzelliğin şehrin üzerine adeta bir tablo gibi serildiğini söyledi.
Ağrı’da gökkuşağı, doğanın sunduğu eşsiz güzelliklerden biri olarak hafızalara kazındı. Bu renkli doğa olayı, şehrin sakinlerine unutulmaz bir manzara izleme imkanı sundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri