Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 15 Temmuz 2024 - 11:38 Yorum: 0

Ağrı’da Süphan Dağı zirve tırmanışı ile 15 Temmuz kutlandı

İstanbul’dan gelen 25 sporcu, Asya Dağcılık Kulübü ve Murat Ali Koç yönetimindeki 25 dağcı, deniz seviyesinden 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı’na 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü zirve tırmanışı yaptı.Patnos ilçesine b...

Ağrı’da Süphan Dağı zirve tırmanışı ile 15 Temmuz kutlandı

İstanbul’dan gelen 25 sporcu, Asya Dağcılık Kulübü ve Murat Ali Koç yönetimindeki 25 dağcı, deniz seviyesinden 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı’na 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü zirve tırmanışı yaptı.
Patnos ilçesine bağlı Süphan Dağı’na tırmanışa geçen dağcılar, Türkiye’nin en yüksek dağı olan Süphan Dağı zirvesinde kamp kurdu. Gece saatlerinde tırmanışa geçen Asya Dağcılık Kulübü ve Murat Ali Koç yönetimindeki 25 dağcı, 6 saatlik zorlu bir tırmanış sonrasında Süphan Dağı’nın zirvesine çıkmayı başardı.
Grup lideri Murat Ali Koç, "Asya Dağcılık olarak Türkiye’nin 3’üncü en yüksek dağı Süphan Dağı’nın zirvesindeyiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde burada olmamızda ayrıca bir mutluluk, ekibimizle birlikte zorlu bir tırmanıştan sonra 6 saat sonra zirveye vardık. Biraz dinlendikten sonra inişe geçeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri