Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 22 Temmuz 2024 - 10:51 Yorum: 0

Afyonkarahisar köylerine 110 milyon TL’lik yatırım

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, köylerin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2024 yılı için büyük bir yatırım programı başlattı.Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) çerçevesinde yaklaşık 110 milyon TL tutarında ya...

Afyonkarahisar köylerine 110 milyon TL’lik yatırım

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, köylerin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2024 yılı için büyük bir yatırım programı başlattı.
Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) çerçevesinde yaklaşık 110 milyon TL tutarında yatırım yapılacak. Yatırım programı kapsamında Afyonkarahisar genelinde toplam 224 proje hayata geçirilecek. Projeler arasında köy yolları, içme suyu ve atık su tesisleri gibi temel alt yapı projeleri öne çıkıyor. Çalışmaların Merkez ilçe, Çobanlar, Hocalar, Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde ihale sürecinin başladığı diğer ilçelerde ise ihale çalışmalarının devam ettiği ise yetkililer tarafından belirtildi.
KÖYDES projesi, köylerde yaşam kalitesini yükseltmeyi ve altyapı sorunlarını çözmeyi amaçlıyor. İçme suyu, kanalizasyon ve yol gibi temel ihtiyaçların karşılanmasıyla birlikte köy sakinlerinin yaşam standartlarının artırılması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri