Adıyaman’da Ramazan Bayramı sabahında binlerce kişi namaz kılmak için saf tuttu.
Ramazan Bayramı nedeniyle başta Meydana Cami olmak üzere tüm camiler doldu taştı. Binlerce kişinin saf tuttuğu camide birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’nun Meydan Camisi’nde kıldırdığı bayram namazında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Milletvekillerinden Resul Kurt, Mustafa Alkayış, Vali Osman Varol da binlerce kişiyle birlikte saf tuttu. Namaz sonrası bir biriyle bayramlaşan vatandaşlar daha sonra evlerinin yolunu tuttu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.