Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Ağustos 2024 - 10:12 Yorum: 0

Adalet Mahallesi sakinleri kazaların yaşandığı kavşağa önlem istiyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi sakinleri, sık sık kazaların yaşandığı kontrolsüz kavşakta önlem alınmasını talep etti.Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi’nd...

Adalet Mahallesi sakinleri kazaların yaşandığı kavşağa önlem istiyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi sakinleri, sık sık kazaların yaşandığı kontrolsüz kavşakta önlem alınmasını talep etti.

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi’nde Orhan Gazi Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesinin kesiştiği kontrolsüz kavşakta, geçiş üstünlüğü anlaşmazlığı nedeniyle iki otomobil çarpıştı. Ölüm ya da yaralanmanın yaşanmadığı kazada, büyük korku yaşayan kazazedelerin imdadına gürültüyü duyarak dışarıya çıkan mahalle sakinleri yetişti. Her iki araçta da büyük maddi hasarın meydana geldiği kazada şok geçiren sürücü ve yolculara, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

Orhan Gazi Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesinin kesiştiği kontrolsüz kavşakta sık sık kazaların yaşandığına işaret eden Adalet Mahallesi sakinleri, daha üzücü kazaların yaşanmaması için kavşağa ışıklı ikaz sistemi veya başka önlemlerin alınmasını talep etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri