Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 11 Haziran 2024 - 15:28 Yorum: 1

A Milli Futbol Takımı, Hannover’de halka açık antrenman yapacak

Almanya’da düzenlenecek EURO 2024 öncesi son hazırlıklarını yapan A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 12.30’da Hannover şehrinde halka açık antrenman gerçekleştirecek.Almanya’da 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında 10 şehrin ev...

A Milli Futbol Takımı, Hannover’de halka açık antrenman yapacak

Almanya’da düzenlenecek EURO 2024 öncesi son hazırlıklarını yapan A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 12.30’da Hannover şehrinde halka açık antrenman gerçekleştirecek.
Almanya’da 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında 10 şehrin ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde son hazırlıklarını yapan A Milli Futbol Takımı, yarın Hannover şehrinde TSİ 12.30’da halka açık antrenman gerçekleştirecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da antrenmanın biletlerinin tükendiğini duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "12 Haziran 2024 Çarşamba günü (yarın) yerel saatle 11.30’da (TSİ 12.30) başlayacak olan ve biletleri Aşağı Saksonya Futbol Federasyonu, UEFA ile T.C. Hannover Başkonsolosluğu tarafından dağıtılan antrenmanda millilerin yanında olup destek verecek taraftarlarımıza göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
YORUMLAR 1
Yorumcu
Selime Hollanda'dan 12 Haziran 2024 - 15:09
Benim Anlamadigim Hata ustune Hata yapan Samet Akaydin ne isi var Milli Takimda?Kadro disi edin ,Fenerden tut Panathinakos'a kadar Hata yapti Terimin takimi icine etti simdi Milli Takima'da etti .Sametin hic bir katkisi yok zararindan cok.Serdar Saatci yana Ajax Ahmetcan Kaplan,Emrecan Uzunhan,Ravil Tagir,Emin Bayram ,Rayyan Baniya olmali.Savunmasi su an cok berbat,Turkiye savunmasini 4 duvar gibi saglamlastirmali gecit vermeyecek sekil.Umarim Montella hata yapmaz Sameti kadrodan cikartsin.Eger
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri