Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:08 Beyaz Saray’dan Netanyahu’nun Lübnan’a yönelik tehdidi ile ilgili yorum05:31 Milton Kasırgası Florida kıyılarına ulaştı: Olağanüstü hal ilan edildi03:57 Başıboş köpek kazaya sebep oldu: 1 yaralı03:21 İsrail’in Lübnan’ın güneyine yönelik son saldırılarında ölü sayısı 10’a yük...03:19 Beyaz Saray’dan Biden - Netanyahu görüşmesi ile ilgili açıklama02:42 Bagajdaki mutfak tüpü alev aldı, araç ateş topuna döndü: Yola atlayan sürüc...02:37 Beyoğlu’nda eğlence mekanlarına denetim02:34 Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz’ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gaz...02:33 Çocukların korunmasına dair meclis araştırması komisyonu kurulmasına dair k...02:18 ABD’de Eylem Tok’un Türkiye’ye iade duruşması ertelendi: Karar için kritik...01:42 DSÖ’den Gazze açıklaması: “Hasta tahliyeleri İsrail tarafından engelleniyor...01:40 İsrail Lübnan’da yardım görevlilerini hedef aldı: 5 ölü01:12 Elazığ’da jandarma aracı ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:06 Şehit oğlunu karşılayan baba Hasan Alan: “Ülkesi, devleti, namusu için kahr...00:56 Kontrolden çıkan hafif ticari araç şarampole uçtu, sürücü yaralandı00:37 Anız yangını ağaçlara zarar verdi00:35 Bitlis’te tüm etkinlikler 5 gün süreyle yasaklandı00:33 Ahlat’ta araştırmacı yazar Hayati İnanç söyleşisi yoğun ilgi gördü00:30 Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Ahlat’ta gençlerle buluştu00:16 Şanlıurfa’da heyelan paniği
Sahil Park
Ekonomi 31 Mayıs 2024 - 14:35 Yorum: 0

“81 ilde işletmelerin moto kurye ihtiyacı sürüyor”

Vigo Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Eray Akıncı, “81 ilde işletmelerin moto kurye ihtiyacı sürüyor. Şu anda Türkiye’nin 81 ilinden yüzlerce işletme web sitemiz üzerinden kurye talebinde bulunuyor” dedi.Vigo Teknoloji ve...

“81 ilde işletmelerin moto kurye ihtiyacı sürüyor”

Vigo Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Eray Akıncı, “81 ilde işletmelerin moto kurye ihtiyacı sürüyor. Şu anda Türkiye’nin 81 ilinden yüzlerce işletme web sitemiz üzerinden kurye talebinde bulunuyor” dedi.

Vigo Teknoloji ve Lojistik, yılın ilk yarısında hem şirketin hem de hızlı teslimat sektörünün değerlendirildiği ‘Kick Off’ etkinliğini gerçekleştirdi. Vigo Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Eray Akıncı, işletmelerin artan kurumsal kurye hizmeti ihtiyacını değerlendirdi.

“Vigo işletmeler için ‘konfor’ demek”
Şirketin verdiği kurye hizmetinin, işletmelere büyük konfor sağladığını aktaran Eray Akıncı, “Şirketimizden kurye hizmeti alan markalar, yaşadıkları konforu gördükten sonra bir daha bünyelerinde kurye çalıştırmaya sıcak bakmıyorlar. Paket servis maliyet kalemlerini alt alta yazdığınızda ortaya kafa karıştıran meblağlar çıkabiliyor. Biz işletmeler için giderleri tek kaleme düşürüyoruz ve onlara şartlar ne olursa olsun ‘kuryen anlaşmamız süresince kapında olacak’ rahatlığını veriyoruz. Hal böyle olunca işletmeler de hem maliyet hem de paket servislerinin sorunsuz devam etmesi konusunda problem yaşamıyor” diye konuştu.

“81 ilde restoran ve marketlerden yoğun talep görüyoruz”
“Sektörün lider markası olarak büyüme planlarımızı konuşmak için bugün kick-off etkinliğimizde Türkiye’deki tüm beyaz yaka çalışanlarımızla bir araya geldik” diyen Eray Akıncı, “Hızlı teslimat süreçlerini bize emanet eden zincir markalara Türkiye’nin birçok şehrinde hizmet veriyoruz. İşlerin kurye ayağının sorunsuz ilerlediğini gören markalar cirolarını artırıp bizden ekstra kurye talep ediyorlar. Şu anda Türkiye’nin 81 ilinden yüzlerce işletme web sitemiz üzerinden Vigo’dan kurye talebinde bulunuyor. Satış ekibimiz de bu başvurulara hızlıca geri dönüş yapıyor. En önemli amacımız 81 ilde büyüyüp, işletmelerin taleplerine karşılık verebilmek” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri