Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 30 Kasım 2023 - 13:04 Yorum: 0

‘50 Peynirli Şehir Balıkesir’ son 25 yılın en iyisi seçildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gourmand Awards 2023’e damgasını vurdu. Yarışmadan; Ekmek Şehri Balıkesir” kitabıyla 1.’lik, “Zeytin Ülkesi Balıkesir” kitabıyla 2.’lik kazanan Büyükşehir Belediyesi, “50 Peynirli Şehir Balıkesir” kitabıyla...

‘50 Peynirli Şehir Balıkesir’ son 25 yılın en iyisi seçildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gourmand Awards 2023’e damgasını vurdu. Yarışmadan; Ekmek Şehri Balıkesir” kitabıyla 1.’lik, “Zeytin Ülkesi Balıkesir” kitabıyla 2.’lik kazanan Büyükşehir Belediyesi, “50 Peynirli Şehir Balıkesir” kitabıyla da son 25 yılın en iyisi seçilerek “Best of Best” unvanını kazandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; şehrin yeme içme kültürünü tanıtmak ve potansiyelini dünyaya duyurmak için gerçekleştirdiği kitap çalışmalarıyla dünyanın tek uluslararası yemek kitapları yarışması olan Gourmand Awards 2023’e damgasını vurdu. 2019 yılında aynı yarışmadan “peynir ve süt” kategorisinde dünyanın en iyisi seçilerek “Best in the World” etiketiyle basılma hakkı kazanan “50 Peynirli Şehir Balıkesir” kitabı bu yıl 29’uncusu düzenlenen yarışmada, son 25 yılın en iyisi seçilerek ‘Best of Best’e adını yazdırdı.
Gourmand Awards’tan Balıkesir’e 4 ödül
Bu yıl yarışmaya katıldığı; Ekmek Şehri Balıkesir” kitabıyla “ekmek kitabı” kategorisinde 1.’lik, “Zeytin Ülkesi Balıkesir” kitabıyla da “Akdeniz Kitapları” kategorisinde 2.’lik kazanan Büyükşehir Belediyesi, “50 Peynirli Şehir Balıkesir” kitabının da “Best in the World” seçilmesiyle bu yıl 3 ödül, toplamda 4 ödül kazanarak Türk Mutfağının kadim geçmişi ve zenginliğini 205 ülkenin katıldığı yarışmada dünyaya duyurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri