Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 09 Ağustos 2024 - 14:19 Yorum: 0

450 metre yağmur suyu hattı çekiliyor

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Kültür Mahallesi’ndeki sorunlu bölgeye el attı. 450 metrelik yağmur suyu hattı döşemek üzere çalışmalar başladı.Düzce Belediyesi yeni yatırımlarla şehrin altyapısını güçlendirirke...

450 metre yağmur suyu hattı çekiliyor

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Kültür Mahallesi’ndeki sorunlu bölgeye el attı. 450 metrelik yağmur suyu hattı döşemek üzere çalışmalar başladı.
Düzce Belediyesi yeni yatırımlarla şehrin altyapısını güçlendirirken, su baskınlarına karşı da önlem almayı sürdürüyor. Ekipler tarafından Kültür Mahallesi 737 numaralı sokakta 450 metrelik yağmur suyu hattı döşeniyor. Uzun süredir sorun yaşanan bölgeye müdahale eden ekipler, makineli kazı yaparak drenaj boruları döşemek üzere çalışmalara başladı.
Aşırı yağışlarda oluşan su birikintilerini sona erdirmek üzere yürütülen çalışma ile hem vatandaşların hem de sürücülerin yaşadığı sorunlar ortadan kaldırılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri