Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 27 Haziran 2024 - 13:52 Yorum: 0

24 yıl aradan sonra yapılan güreşlerde kazananlar belli oldu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli beldesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşleri sona erdi.24 yıl aradan sonra düzenlenen Şuhut Karaadilli Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreş severler için unutulmaz bir etkinlik olara...

24 yıl aradan sonra yapılan güreşlerde kazananlar belli oldu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli beldesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşleri sona erdi.
24 yıl aradan sonra düzenlenen Şuhut Karaadilli Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreş severler için unutulmaz bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 49 sporcu ile bu prestijli organizasyonda yer alarak önemli başarılar elde etti.
Yarışmanın sonuçları, sporcuların üstün gayret ve azminin bir göstergesi olarak öne çıktı. Büyük orta boyunda mücadele eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreş antrenörü Şakir Bozkurt, tüm rakiplerini yenerek birinci olma başarısını gösterdi. Şakir Bozkurt’un bu başarısı, hem kendisi hem de Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü için gurur kaynağı oldu. Bozkurt, zorlu rakiplerine karşı sergilediği üstün performans ve teknik beceri ile göz doldurdu.
Deste büyük boyda yarışan Alperen Sezer, gösterdiği performansla birinciliği elde etti.
Tozkoparan boyunda yarışan Yasin Uzun, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olma başarısını gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri