Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Sağlık 24 Şubat 2024 - 10:48 Yorum: 0

2 aylık kedi başarılı operasyonla hayata tutundu

Kastamonu’da yaralı halde Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürülen 2 aylık kedi, yapılan başarılı operasyon sayesinde hayata tutundu.Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nde tedavi...

2 aylık kedi başarılı operasyonla hayata tutundu

Kastamonu’da yaralı halde Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürülen 2 aylık kedi, yapılan başarılı operasyon sayesinde hayata tutundu.
Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nde tedavi gören 2 aylık kedi yapılan başarılı operasyonla hayata tutundu. Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi arasında yapılan protokol çerçevesinde Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne getirilen 2 aylık, 1 kilogram ağırlığındaki dişi kedi, klinik ve radyografik muayenede parmak kemiklerinde kırıklar tespit edildi. Acil operasyona alınan minik kedinin parmaklarındaki kırıklar başarılı bir şekilde tedavi edildi.
Hayvan Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Tarık Şafak, “Hastamız 1 kilogramlık bir ağırlığa sahip pediatrik bir kedi. Hekimler bebeklerin ameliyatlarında nasıl hassasiyetle çalışılırsa ekibimiz de o hassasiyette çalıştı. Üniversitemize ait Hayvan Hastanesi’nde görevli ekibimiz, kedinin parmak kemiklerinin boyutu düşünüldüğünde çok küçük bir alanda ortopedi ameliyatı gerçekleştirdi. Hastamız üzerinde kontrollerimiz devam ediyor. Ancak kritik süreç atlatıldı. Artık bu minik hastamız ayağını sağlıklı bir şekilde kullanabilecek” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri