Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 20 Şubat 2024 - 18:11 Yorum: 0

1001 Sanat Ekibi AKM’de miniklerin neşesi oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür takvimi çerçevesinde AKM’de sahne alan 1001 Sanat Ekibi, sahnelediği “Cesur Korkuluk Kuki” çocuk tiyatrosuyla miniklere neşe kaynağı oldu.Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı kültür takvimi,...

1001 Sanat Ekibi AKM’de miniklerin neşesi oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür takvimi çerçevesinde AKM’de sahne alan 1001 Sanat Ekibi, sahnelediği “Cesur Korkuluk Kuki” çocuk tiyatrosuyla miniklere neşe kaynağı oldu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı kültür takvimi, birbirinden keyifli etkinliklerle geçiyor. Sanatla, eğlenceyle, bilgiyle geçen bir ayın tadını çıkaran sanatseverler, tüm organizasyonlara yakın ilgi gösteriyor. Takvim, çocukların çok sevdiği bir tiyatro oyunuyla devam etti 10001 Sanat Tiyatro Ekibi, AKM’de "Cesur Korkuluk Kuki" isimli oyunu sahneledi. Göz dolduran performans eğlenceli anlar yaşatarak miniklerin neşesi oldu. Salonu tıklım-tıklım dolduran çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. İki farklı seansta sahnelenen oyun, komedi türü olmanın yanı sıra eğitici yönüyle çocuklara doğa sevgisi, Dünya’yı tanıma evreleri ve bilinçli bir insan olmak ve yardımlaşma konularıyla ilgili dikkat çekici bilgiler aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri