MENÜ

İftar Çadırında şerbet ve lokum ikramı

Malatya ili Battalgazi Belediye İftar Çadırı’nda, vatandaşlara iftar sonrası Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından şerbet ikramı yapıldı.

Yayınlanma: 15 Temmuz 2015 11:22 Güncelleme: 02 Eylül 2025 01:18
İftar Çadırında şerbet ve lokum ikramı

Malatya ili Battalgazi Belediye İftar Çadırı’nda, vatandaşlara iftar sonrası Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından şerbet ikramı yapıldı. Şerbet ikramının yapıldığı iftar programına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldı.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av: Umut YALÇIN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ramazan Soylu, Gazal KARALI, Güneybatı Anadolu Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Osman Özgül, Kızılay Üyeleri Kübra CAN, Derya ARSLAN , Özgür AKAR, Erhan COŞKUN ve Ahmet PEKER'in katılımları ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN'ın vermiş olduğu iftar yemeği ardından İftar Çadırındaki 1500 civarında misafire şerbet ve lokum dağıtımı yapıldı. 

Şerbet dağıtımı öncesi söz alan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan ayı ile birlikte her akşam Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda yaklaşık 1.500 kişilik iftar yemeği verildiğini belirterek, Böyle bir iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte olmaktan Battalgazi Belediyesi ailesi olarak son derece mutlu olduklarını, ve iftar sonrasında şerbet dağıtımı yapacak olan memleketimizde ne zaman bir düşkün olmuşsa, bir afet veya başka bir afet olmuşsa orada yanımızda hissettiğimiz Kızılay teşkilatının Malatya Şubesinin değerli başkan ve üyelerinin bu konudaki hassasiyetlerini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum demiştir.

Kızılay Şube Başkanı Yalçın; "Bugüne kadar tüm organizasyon ve çalışmalarda açık desteğini esirgemeyen Battalgazi Belediyesi ile birlikte bir organizasyona imza atmak bizim için önemli. Kızılay'a verilen bu desteğin bilhassa kan ihtiyacının üst seviyelere yükseldiği kırmızı alarm verdiği bu günlerde kan Bağış çadırlarımızı kaldıran ve bundan sonra da kısıtlamalara gideceğini sözlü olarak belirten diğer Belediyelere de örnek olması gerektiğini düşünmekteyim. Kızılay'ın hayatın her alanında bulunduğunu hissettirebilmek arına düzenlediğimiz bu organizasyona katılan tüm vatandaşlarımıza da afiyet ve sağlık dilerim. " dedi.

Program son olarak vatandaşlara yemek dağıtımı ve iftar sonrası ise, Kızılay Malatya Şubesi’nin şerbet ikramı ile son buldu.

ETİKETLER: Umut YALÇIN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ramazan Soylu, Gazal KARALI, Güneybatı Anadolu Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Osman Özgül, Kızılay Üyeleri Kübra CAN, Derya ARSLAN , Özgür AKAR, Erhan COŞKUN
KAYNAK: MALATYA GÜNCEL

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Malatya Namaz Vakitleri

Yükleniyor...

00:00:00

İmsak 06:04
Güneş 07:32
Öğle 12:29
İkindi 14:55
Akşam 17:16
Yatsı 18:39

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
39
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
36
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
35
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
29
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
26
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
25
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
23
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
20
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
20
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
18
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
18
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
16
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
15
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
15
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
15
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
14
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
13
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
9