Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:15 İletişim Başkanı Altun: "Türkiye, darbe yapılacak, vesayet odaklarının iste...01:14 Kendisine kurşun yağdıran kayınpederini bıçaklayarak öldürdü01:01 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Anne kurtarıldı, eşi ve 2 çocuğu göçük altında"00:44 Burak Gören: "Aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum"00:43 Manisa’da geri dönüşüm tesisinde yangın00:36 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Galatasaray: 81 - Aliağa Petkimspor:...00:31 Akaryakıt istasyonunda heyelan: 2’si çocuk 3 kişi enkaz altında00:22 Malatya’da park halindeki araçta çıkan yangın söndürüldü23:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş Kırgızistan’da23:41 Samsun’da heyelan: Akaryakıt istasyonunda arama-kurtarma çalışması başlatıl...23:34 Macron: "Fransa’da ırkçılığın ve din temelli nefretin asla yeri olmayacak"23:30 Park halindeki tıra arkadan çarpan motosikletin sürücüsü öldü23:15 Terme’de futbol müsabakası kavgayla sonlandı23:15 Başkan Eyüp Kahveci, Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı23:14 Irak’ın eski Meclis Başkanı Halbusi görevini kötüye kullanma ve sahtecilik...23:10 Anne-babasını odaya kilitledi, ekiplere ecel terleri döktürdü23:10 Karabük’e bağlı 278’inci köyü Cemal Ovası’nın kuruluş etkinliği düzenlendi23:04 Nurettin Açıkalın: "Bitti gözüyle bakıp rehavete kapılmak istemiyoruz"23:02 Çorum İl Eğitim Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi’nden eğitimde iş birliği22:58 Arda Turan: "Takım halinde sahaya konsantre olmakta zorlanıyoruz"
Türkiye 03 Nisan 2025 - 16:17 Yorum: 0

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nı inceledi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş Erzincan’da sokak hayvanları için yapımı devam eden hayvan barınağı, Mahalli İdareler Birliğince yapılan hayvan bakımevi ve doğal yaşam alanında incelemelerde bulundu.Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş...

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nı inceledi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş Erzincan’da sokak hayvanları için yapımı devam eden hayvan barınağı, Mahalli İdareler Birliğince yapılan hayvan bakımevi ve doğal yaşam alanında incelemelerde bulundu.
Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’a, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, il protokolü ve ilgili birim amirleri eşlik etti.
Bakan Yardımcısı Aktaş’a sokak hayvanlarının toplanması, hayvan bakım merkezi ve doğal yaşam alanıyla ilgili gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu" kapsamında sokak hayvanlarına yönelik yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler doğrultusunda, Belediye tarafından mevcut 17 bin metrekarelik hayvan bakım merkezi alanını, 41 bin metrekareye çıkarmak için çalışmalar yürütüldüğü kaydedildi.
Atatürk Kent Ormanı Bölgesi’nde 70 bin metrekarelik bir alanda rehabilite edilen hayvanlar için oluşturulan doğal yaşam alanını yerinde inceleyen Bakan Yardımcısı Aktaş’a yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde anlatıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nı incelediİçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş, Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nı inceledi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber