Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
MORMAŞ
İhale 08 Haziran 2009 - 08:50 Yorum: 0

Hizmet alımı

Nükleer Tıp Hizmeti Alınacaktır.

Hizmet alımı
 
İdarenin Adı : Malatya Beydağı Devlet Hastanesi    
İşin Adı : 2009-10-11 Yılları Nükleer Tıp    
İhale Kayıt No : 2009/63167    
Türü - Usulü : Hizmet alımı - Açık ihale usulü    
 
 
 
 
  1. İdarenin
  a ) Adresi : Ankara Asfaltı 6. km MALATYA
  b ) Telefon - Faks Numarası : 422 2127675 - 422 2121022
  c)Elektronik Posta Adresi : [email protected]
  ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : www.mbdh.gov.tr
  2. İhale Konusu hizmetin
  a ) Niteliği, Türü ve Miktarı

:

İhale konusu işin türü, niteliği ve miktarı ekli listede belirtilmiştir.
  b ) Yapılacağı Yer : Malatya Beydağı Devlet Hastanesi
    c ) İşin Süresi : Sözleşmenin İmzalnamsına Müteakip, 90 (Doksan) Gün İçerisinde İşe Başlanacak, 31.12.2011 Tarihine Kadar Devam Edecektir.
3. İhalenin
  a ) Yapılacağı Yer

:

Hastanemiz İhale Odası
b ) Tarihi - Saati : 20.07.2009 - 14:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
  4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
 
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.1.1.1 Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler, Teklif edilecek cihaz veya cihazlar TITUBB'ye kayıtlı olacak ve Sağlık Bakanlığınca onaylıdır ibareli belge teklif dosyasında sunulacaktır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1 Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6.Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge,
  4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler
  4.2.1. Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin % 10'undan, az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu,
Bu kriter, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.

4.2.2. Bilanço veya eşdeğer belgeler
İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait;
a) Yıl sonu bilançosunun ve bilançonun gerekli görülen bölümleri,
b) (a) bendinde belirtilen belgelere eşdeğer belgeleri,
a ve b bendinde sayılan belgelerden birinin sunulması yeterlidir.İsteklinin;
   a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması
   b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
   c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50'den küçük olması,
yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Serbest meslek erbabının vereceği, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir. Bu durumda, yukarıda bilançolar veya gerekli görülen bölümler üzerinden hesaplanacak oranlar aranmaz.

4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %15'undan, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin %9'sından az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.

Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.


  4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler
 

4.3.1. İş deneyim belgeleri::
İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş  yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimi gösteren ve teklif edilen bedelin %25 oranından az olmamak üzere, tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgesi,

4.3.2. Personel durumuna ilişkin belgeler
Firmalar teklif edilen cihaza ait teknik servis kapasitesi, teknik servis, personel sayı ve eğitim durumları ile servis imkanlarını belirtir bir belgeyi teklif dosyasında sunmak zorundadır.
4.3.3. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu
a) Yüklenici firma tarafından teklif edilen cihazların smzleşme süresi bititminde 10 (on) yaşından büyük olmadığını gösterir belgeyi ihale dosyasında sunmak zorundadır. (Cihazın yaşı sözleşme bitiminde 10 (on) yaşını geçmeyecektir) Bu sistemin yaşı, imalatı, tarihi ve seri numarası ile belgelendirilecektir. Ancak teklif edilen cihazın 0 (sıfır) yaşında yeni ithal edilecek olması durumunda ise bunu teklif mektubunda belirtmek zorundadır.
b) Sistem modem ile veya network üzerinden servis (remote service) özelliğine sahip olmalı ve uzaktan servis özelliğinin nasıl çalıştığını içeren döküman ihale dosyasında sunulmalıdır.
c) İstekliler ihale dosyasında teklif edilen cihazların tıbbi ve teknik özelliklerini gösteren döküman veya katalog vermesi zorunludur. Dökümanlar Türkçe olacaktır ve her sayfası firma kaşesi ve imzası taşıyacaktır. Aksi takdirde bu belge geçersiz sayılacaktır. Ayrıca İstekliler teknik şartname maddelerine ayrı ayrı ve Türkçe olarak şartnamezdeki sıraya göre cevap vereceklerdir. Bu cevaplar "................marka.................model...............cihazı teklifimizin şartnameye uygunluk belgesi" başlığı altında teklif veren firmanın başlıklı kağıdına yazılmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. Bu cevaplar orjinal dökümanları ile karşılaştırıldığında herhangi bir farklılık bulunması durumunda isteklinin teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır. Şartnameye uygunluk belgesi hazırlamayan firmaların da teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır.
d) Teklif edilen cihazlar daha önce kullanılmış ise cihazın kurulu olduğu yerlerin ismi teklif dosyasına eklenecektir.
  4.4. Benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1
Radyoloji Görüntüleme veya nükleer tıp görüntüleme hizmeti ile ilgili işler benzer iş olarak kabul edilecektir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11.Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Diğer Hususlar:
 
Ek:
Nükleer Tıp Hizmet Alımı
 
Sıra No Bütçe Kodu Tetkik Adı Miktarı Birimi
1 800.620 Akciğer Perfüzyon Sintigrafisi 50 Adet
2 800.641 Kantitatif Akciğer Sintigrafisi 10 "
3 800.660 Akciğer Ventilasyon Sintigrafisi (Tc-99m aeresol kompleksleri ile) 50 "
4 800.800 Miyokard Perfüzyon GATED SPECT Tc-99m kompleksleri ile 2.000 "
5 800.830 Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (SPECT) Tc-99m kompleksleri ile 2.000 "
6 800.880 Üç Fazlı bölgesel Kemik Sintigrafisi 50 "
7 800.890 Tüm vücut Kemik Sintigrafisi 2.500 "
8 800.900 Kemik SPECT 10 "
9 800.940 Paratiroid Sintigrafisi (Tc-99m MIBI ile) 20 "
10 800.950 Tiroid Sintigrafisi (Tc-99m perteknetat ile) 2.500 "
11 800.960 Tiroid uptake çalışması (Tc-99m perteknetat ile) 50 "
12 801.010 Gastroözafagial reflü çalışması 70 "
13 801.020 Hepatobiliyer Sintigrafi 10 "
14 801.030 Karaciğer dalak Sintigrafisi 10 "
15 801.031 Karaciğer Dalak SPECT 10 "
16 801.040 Meckel Divertikülü Sintigrafisi 20 "
17 801.050 Mide Boşalma Zamanı Çalışması 30 "
18 801.090 Böbrek Sintigrafisi (diüretikli veya diüretiksiz) Dinamik, statik Tc-99m DTPA ile 1.500 "
19 801.110 Renal Kortikol SPECT (DMSA) 100 "
20 801.140 Kaptopril Renogram (çift çalışma) 100 "
21 801.170 Renal Kortikol Sintigrafi 1.500 "
22 801.330 Tc-99m V DMSA tümör görüntüleme 10 "
23 801.390 Tc-99m MIBI ile tümör görüntüleme 20 "
24 8006201111111 Akciğer Perfüzyon Sintigrafisi 50 "
25 8006411111111 Kantitatif Akciğer Sintigrafisi 10 "
26 8006601111111 Akciğer Ventilasyon Sintigrafisi (Tc-99m aeresol kompleksleri ile) 50 "
27 8008301111111 Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (SPECT) Tc-99m kompleksleri ile 2.000 "
28 8008801111111 Üç Fazlı bölgesel Kemik Sintigrafisi 50 "
29 8008901111111 Tüm vücut Kemik Sintigrafisi 2.500 "
30 8009001111111 Kemik SPECT 10 "
31 8009401111111 Paratiroid Sintigrafisi (Tc-99m MIBI ile) 20 "
32 8009501111111 Tiroid Sintigrafisi (Tc-99m perteknetat ile) 2.500 "
33 8009601111111 Tiroid uptake çalışması (Tc-99m perteknetat ile) 50 "
34 8010101111111 Gastroözafagial reflü çalışması 70 "
35 8010201111111 Hepatobiliyer Sintigrafi 10 "
36 8010301111111 Karaciğer dalak Sintigrafisi 10 "
37 8010311111111 Karaciğer Dalak SPECT 10 "
38 8010401111111 Meckel Divertikülü Sintigrafisi 20 "
39 8010501111111 Mide Boşalma Zamanı Çalışması 30 "
40 8010901111111 Böbrek Sintigrafisi (diüretikli veya diüretiksiz) Tc-99m DTPA ile 1.500 "
41 8011101111111 Renal Kortikol SPECT (DMSA) 100 "
42 8011401111111 Kaptopril Renogram (çift çalışma) 100 "
43 8011701111111 Renal Kortikol Sintigrafi 1.500 "
44 8013301111111 Tc-99m V DMSA tümör görüntüleme 10 "
45 8013901111111 Tc-99m MIBI ile tümör görüntüleme 20 "
 
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri
deneme bonusu