Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:19 Kaliforniya’da yaşadığını söyleyen alkollü sürücünün polisi sinirlendiren s...11:19 Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinin editörlüğünde hazırlanan kitap, spr...11:18 Eşme Ayva Festivali 20 Ekim’de düzenlenecek11:18 Sultangazi’de ekmek bıçaklı hırsızlık girişimi kamerada11:17 Herkesin gezmek istediği yaylalar onların geçim kaynağı11:17 MHP Lider Bahçeli: "Devletin ülkesi ve milleti olmaz diyenlere sesleniyorum...11:16 Elazığ aracın çaptığı kadın yaralandı11:16 Erzincanlı badmintonculardan uluslararası başarı11:15 Eşini darp eden adam gözaltına alınınca ortalığı bir birine kattı11:15 Kastamonu Üniversitesi, YÖK İzleme ve Değerlendirme Raporu’nda ilk 20’de11:14 İstanbul’da 100 milyon lira değerinde 73 bin adet kaçak saat ele geçirildi11:14 Bingöl’de 1 kilo 975 gram esrar ele geçirildi11:12 "Sabah erken uyanacağım" dedi, banyoda ölü bulundu11:12 Kayseri Kadın FK, lige İstanbul’da başlayacak11:11 Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli yakalandı11:11 İZSU Genel Müdürlüğü 110 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçireceği projey...11:10 MHP Lideri Bahçeli: "Uzattığım eli bağlamından koparıp başka yerlere çekenl...11:08 Dışişleri Bakanlığı Kaynakları: "Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Atina’yı z...11:08 Samsun’da tabanca ve radar cihazı ele geçirildi11:07 Büyükçekmece’de dakikalar içerisinde milyonluk oyun konsolu hırsızlığı kame...
Asayiş 15 Ekim 2024 - 08:59 Yorum: 0

Hırsızlar önce kameralara, ardından polise yakalandı

Kayseri’de bisiklet ve motosiklet çalan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede meydana gelen bisiklet ve moto...

Hırsızlar önce kameralara, ardından polise yakalandı

Kayseri’de bisiklet ve motosiklet çalan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede meydana gelen bisiklet ve motosiklet hırsızlığı ile ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, bisikleti çalan şahsın aynı zamanda 5 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.İ. (28), motosiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren şahsın ise T.A. (30) olduğunu tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 2 şüpheliyi gözaltına alarak yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Meydana gelen hırsızlık olayları da güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri