Hakkari’de sabah saatlerinde başlayan Nisan karı, etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı tahminlere göre, Nisan ayının başlarıyla birlikte kar yağışının tekrar etkili olacağı belirtilmişti. Sabah saatlerinde Hakkari’de kar yağışı etkisini gösterdi. Şehirde sabah saatlerinde başlayan lapa lapa kar yağışı, kısa sürede kenti beyaza bürüdü. Hakkari’nin etrafını çevreleyen dağlar karla kaplanırken, kent merkezi de karla örtüldü. Kar yağışı bir süre etkili olduktan sonra, yerine yağmurlu bir hava hakim olmaya başladı. Yağışların belirli aralıklarla devam edeceği belirtiliyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.