Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:02 İstanbul’da 235 milyon liralık kaçak ilaç operasyonu15:00 İzmir’de 24 göçmen ve 1 göçmen kaçakçısı yakalandı14:57 Sakarya’da 9 günlük tatilde 3 bin 802 polis ve jandarma görev yapacak14:57 Sakarya’nın yeni Şehir Kütüphanesi işte böyle olacak14:56 Cuma namazı için camiye giden vatandaşlara 4 bin ağaç fidanı dağıtıldı14:55 Jandarma silah kaçakçılığına geçit vermedi14:55 Çorum’da Halk Ekmek bayramda 2 gün üretime ara verecek14:55 Van’da "Dünya Kudüs Günü"nde basın açıklaması düzenlendi14:54 Tıp Fakültesi öğrencilerinden Algoloji-Ağrı Bilimi tanıtımı14:54 Bahçeli: "Tuncer Bakırhan’ın sağduyu ve soğukkanlı açıklamaları, ’Biz CHP’n...14:54 BM Genel Kurulunda "Uluslararası Sıfır Atık Günü" özel etkinliği düzenlendi14:54 Bahçeli: "CHP Genel Başkanı’nın yabancı ülkelere Türkiye’yi şikayet etmesi,...14:54 Bahçeli: "CHP Genel Başkanı ve kaos sever yandaşlarının günlerce Saraçhane’...14:53 Zeytinburnu’nda Konyalı Hacı Veyiszade Camii ibadete açıldı14:53 Bahçeli: "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tuz kokmuş; yolsuzluk, rüşvet...14:53 MHP Genel Başkanı Bahçeli:"Terörsüz Türkiye amaç ve arzusunu bulandırmak, h...14:52 MHP lideri Bahçeli: "Türkiye’nin bölgesel ve küresel alanda sözü geçen, say...14:50 Fırat Üniversitesi Hastanesinde kanser farkındalık standı14:49 Başkan Bozbey, Büyükşehir ailesiyle bayramlaştı14:48 Elazığ Belediyesinden bayramda ücretsiz ulaşım hizmeti
Yeşilyurt Büyükşehir Belediyesi
Asayiş 25 Mart 2025 - 10:29 Yorum: 0

Güney Kore’de dev çukura düşen motosiklet sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı

Güney Kore’de seyir halindeyken yolda oluşan dev çukura düşen motosiklet sürücüsünün cansız bedenine 18 saatlik çalışmanın ardından ulaşıldı.Güney Kore’nin başkenti Seul’un Gangdong semtinde bulunan bir otoyolda çökme meydana gelmesi s...

Güney Kore’de dev çukura düşen motosiklet sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı

Güney Kore’de seyir halindeyken yolda oluşan dev çukura düşen motosiklet sürücüsünün cansız bedenine 18 saatlik çalışmanın ardından ulaşıldı.
Güney Kore’nin başkenti Seul’un Gangdong semtinde bulunan bir otoyolda çökme meydana gelmesi sonucu oluşan çukura düşen motosiklet sürücüsünün akıbeti belli oldu. Seul itfaiyesinden yapılan açıklamaya göre, 33 yaşındaki motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Arama kurtarma çalışmalarının yaklaşık 18 saat sürdüğü, sürücünün cansız bedeninin çukurun merkezinden 50 metre uzakta bir metro tüneli inşaatına yakın bölgede bulunduğu belirtildi.

Hareket halindeki motosiklet oluşan çukura düşmüştü
Otoyolda dün yerel saatle 18.28’de çökme meydana gelmiş, 20 metre çapında ve 30 metre derinliğinde dev bir çukur oluşmuştu. Hareket halindeki bir motosiklet çukura düşerken, bir otomobil ise çukura düşmekten son anda kurtulmuştu. Otomobil sürücüsü kazayı yaralı olarak atlatırken, çukura düşen motosikletin sürücüsüne ulaşmak için arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Gece boyunca devam eden çalışmalarda ilk olarak sürücüye ait telefonun ve motosikletin bulunduğu açıklanmıştı. İlk belirlemelere göre otoyolda meydana gelen çökmeye su borusu patlamasının yol açtığı ifade edilmişti.

Güney Kore’de dev çukura düşen motosiklet sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldıGüney Kore’de dev çukura düşen motosiklet sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber