Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Ekim 2024 - 10:01 Yorum: 0

Göztepe, hazırlık maçında galip

Göztepe, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçında Manisa FK’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, milli maçlar sebebiyle verilen arayı antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarıyla değerl...

Göztepe, hazırlık maçında galip

Göztepe, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçında Manisa FK’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, milli maçlar sebebiyle verilen arayı antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarıyla değerlendirmeye devam ediyor. Teknik Direktör Stanimir Stoilov yönetimindeki İzmir ekibi, 19 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Eyüpspor’a konuk olacak. 9. hafta mücadelesinin hazırlıklarını yaptığı antrenmanlarla sürdüren sarı-kırmızılılar, bu sürede Manisa FK ile de bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Arda Özçimen, Ogün Bayrak, Koray Günter, Lasse Nielsen, Malcom Bokele, İsmail Köybaşı, Ahmed Ildız, Kuryu Matsuki, Victor Hugo, Juan ve David Datro Fofana 11’iyle çıkan Göztepe, müsabakanın hemen başında 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı ve Ahmed Ildız (1) ile Juan’ın (2) golleriyle müsabakayı 3-2 kazanmayı başardı. Konuk ekip Manisa FK’nın gollerini ise Dani Ramirez ve sarı-kırmızılı kaleci Arda Özçimen kendi kalesine attı.

Yalçın Kayan ara transfer döneminde gidecek
Bu sezon Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe maçında yaptığı disiplinsiz hareketten dolayı kadro dışı kalan Yalçın Kayan, yaz transfer döneminin sonunda kendisine takım bulamayınca kadro dışı kalmaya devam ediyor. Teknik direktör Stanimir Stoilov’un gözden çıkardığı orta saha oyuncusu, antrenmanlarını bireysel olarak sürdürmeye devam ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekiple 1 yıllık sözleşmesi kalan Yalçın’ın ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri