Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Alaşar Mahallesi’nde çıkan orman yangını, kuvvetli rüzgârın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.
Yangına, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Orman Genel Müdürlüğü ekipleri ve bölgedeki gönüllü vatandaşlar tarafından müdahale ediliyor.
Ormanlık alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına almak için çalışmalar aralıksız sürüyor. Rüzgârın etkisini artırması nedeniyle ekipler yangının çevredeki yerleşim alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediyor.
Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler sürerken, ekipler yangını tamamen kontrol altına alabilmek için mücadeleye devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.