malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ekim 2024 - 18:48 Yorum: 0

Gökova Körfezi’ndeki yangını söndürme çalışmaları sürüyor

Muğla Gökova Körfezi’nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor.Gökova Körfezi’nde makilik ve ormanlık alanda çıkan ve geniş bir alana yayılan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Gün boyu devam eden çalışma...

Gökova Körfezi’ndeki yangını söndürme çalışmaları sürüyor

Muğla Gökova Körfezi’nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Gökova Körfezi’nde makilik ve ormanlık alanda çıkan ve geniş bir alana yayılan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Gün boyu devam eden çalışmalarda 45 arazöz, 14 su tankeri, 7 dozer ve 313 orman personeli karadan, 16 helikopter ve 8 uçak havadan katıldı. Jandarma ve emniyet ekiplerinin yanında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, gönüllü vatandaşlar ve köylüler de destek verdi. Arazinin çok sarp ve engebeli olması alevlerle mücadeleyi güçleştirirken, ekiplerin yangını kontrol altına çalışmaları devam ediyor.

Gökova Körfezi’ndeki yangını söndürme çalışmaları sürüyorGökova Körfezi’ndeki yangını söndürme çalışmaları sürüyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri