malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 21 Ekim 2024 - 15:22 Yorum: 0

Giresun Ziraat Odası Başkanı Karan: "FİSKOBİRLİK’in kapısına kilit vurulmaya başlandı”

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, FİSKOBİRLİK’in yönetiminin kötüleştiğini ve kooperatifleri kapatma kararları alındığını ifade etti. Karan, FİSKOBİRLİK’i tamamen gözden çıkardığını ve kurumun, kötü yönetildiğini söyledi.Kar...

Giresun Ziraat Odası Başkanı Karan: 'FİSKOBİRLİK’in kapısına kilit vurulmaya başlandı”

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, FİSKOBİRLİK’in yönetiminin kötüleştiğini ve kooperatifleri kapatma kararları alındığını ifade etti. Karan, FİSKOBİRLİK’i tamamen gözden çıkardığını ve kurumun, kötü yönetildiğini söyledi.
Karan, İstanbul’dan Artvin’e kadar 50 kooperatifin bulunduğu FİSKOBİRLİK yönetiminin, 10’dan fazla kooperatifi kapatma kararı aldığını duyurdu. Bu durumun, kurumun tasfiye sürecine girdiğini vurgulayarak, FİSKOBİRLİK’in kapısına yavaş yavaş kilit vurulmaya başlandığını söyledi.
Karan, kapatma kararlarının, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın kendi çıkarları için alındığını iddia ederek “Kapatılan kooperatiflerin faaliyetleri olmadığı gerekçesiyle işlem yapılıyor. Ancak fındık alımı için personel görevlendirilmezse, bu kooperatiflerin nasıl faaliyet göstereceği sorusu yanıt bekliyor. Buradaki asıl amaç, delege kaygısıdır” dedi.
FİSKOBİRLİK’in tarihine de değinen Karan, 28 Temmuz 1938’de kurulan bu kooperatiflerin, 86 yılı geride bıraktığını ve günümüzde bir kişinin insafına bırakılmış olmasının kamuoyunun takdirine sunulduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri