malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ekim 2024 - 09:24 Yorum: 0

Gazeteci çocuk hem duygulandırdı hem gururlandırdı

Düzce Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yeni bir sosyal deneye imza attı. Cumhuriyet’in ilanının sembolleri arasında bulunan "Gazeteci Çocuk" dönemin kıyafetlerini giyerek Düzce sokaklarını arşınladı. "Yazıyor, Cumhuriyetin İlanı...

Gazeteci çocuk hem duygulandırdı hem gururlandırdı

Düzce Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yeni bir sosyal deneye imza attı. Cumhuriyet’in ilanının sembolleri arasında bulunan "Gazeteci Çocuk" dönemin kıyafetlerini giyerek Düzce sokaklarını arşınladı. "Yazıyor, Cumhuriyetin İlanını Yazıyor" seslerinin yankılandığı Düzce sokakları hem duygusal hem de gururlandıran görüntülere sahne oldu.
Özel günlerde yaptığı sosyal deneyler ve özel çekimler ile birçok kez Türkiye’nin gündemine oturan Düzce Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yeni bir sosyal deneye imza attı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal deneyde, Cumhuriyetin ilanının sembolleri arasında bulunan "Gazeteci Çocuk" Düzce sokaklarına çıktı. "Yazıyor, Cumhuriyetin İlanını Yazıyor" sözleriyle sokakları dolaşan çocuk, "Türkiye Devleti Cumhuriyettir" manşetini taşıyan gazeteyi Düzcelilere dağıttı. Düzce’nin birçok cadde ve sokağında gerçekleştirilen sosyal deneyi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri saniye saniye kayıt altına aldı.
Gazeteyi alan Düzceliler hem gurur hem de duygu dolu anlar yaşadıklarını belirterek; “Cumhuriyet’in ilelebet yaşamasını isteyen insanlarız. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Düzce Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Gazeteci çocuğu görünce heyecanlandık. Bizler o günleri görmedik ama bizleri o günlere geri götürdünüz” sözleriyle sosyal deney ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri