malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ekim 2024 - 16:25 Yorum: 0

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ve daha fazlası beIN Sports’ta

Trendyol Süper Lig’de yaşanan zirve yarışında sahne Galatasaray-Beşiktaş derbisinde tüm detaylarıyla gün boyu beIN Sports 1 ve TOD ekranlarında tutulacak.Trendyol Süper Lig’de gözler 28 Ekim Pazartesi akşamı RAMS Park’ta oynanacak derb...

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ve daha fazlası beIN Sports’ta

Trendyol Süper Lig’de yaşanan zirve yarışında sahne Galatasaray-Beşiktaş derbisinde tüm detaylarıyla gün boyu beIN Sports 1 ve TOD ekranlarında tutulacak.
Trendyol Süper Lig’de gözler 28 Ekim Pazartesi akşamı RAMS Park’ta oynanacak derbiye çevrildi. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede Galatasaray, Beşiktaş’ı konuk edecek. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren bu kritik derbi, Türkiye’nin spor kanalı beIN Sports 1 ve TOD ekranlarında hem stüdyo hem de stadyumdan yapılacak canlı yayınlarla sporseverlere aktarılacak.
Pazar günü futbolseverleri iki farklı derbinin heyecanıyla da buluşturacak. Günün ilk derbisinde Premier Lig’de Arsenal, evinde Liverpool’u saat 19.30’da konuk edecek. Bu karşılaşmanın hemen ardından saat 22.45’te Ligue 1’de Marsilya, Paris Saint-Germain’i ağırlayacak. Derbilerin tüm heyecanı beIN Sports 3 ve TOD ekranlarında olacak.

Derbiye özel spider cam
Bu sezon Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Galatasaray - Beşiktaş derbisinde de Spider Cam kullanılacak. Stat zemini üzerine asılan tellere bağlı, kayma sistemi ile hareket eden ’örümcek kamera’, 360 derece hareket kabiliyetiyle dev derbinin tüm anlarını olduğu gibi ekrana getirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri