Bartın’da cadde ortasında meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı falçatalı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Bartın Yukarıçarşı mevkisinde cadde ortasında yaşanan falçatalı kavgada 1 kişi yaralanırken, 1 kişi de gözaltına alınmıştı. Tarafların birbirine, tekme, yumruk ve falçata ile saldırdığı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şahısların birbirlerine saldırdığı anları yer aldı. Kavga eden şahısların polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle birbirinden ayrıldığı görüldü.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.