malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ekim 2024 - 14:11 Yorum: 0

Evde çıkan yangında yalnız yaşayan adam yanarak hayatını kaybetti

Burdur’un Altınyayla ilçesinde gece saatlerinde bir evde çıkan yangında yalnız yaşayan 64 yaşındaki taş duvar ustası, yanarak hayatını kaybetti.Yangın gece 03.00 sıralarında Burdur’un Altınyayla ilçesi Kızılyaka köyünde meydana geldi....

Evde çıkan yangında yalnız yaşayan adam yanarak hayatını kaybetti

Burdur’un Altınyayla ilçesinde gece saatlerinde bir evde çıkan yangında yalnız yaşayan 64 yaşındaki taş duvar ustası, yanarak hayatını kaybetti.
Yangın gece 03.00 sıralarında Burdur’un Altınyayla ilçesi Kızılyaka köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Çelik’e (64) ait müstakil evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Şefliği arazözleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası tamamen yanan evde yapılan incelemelerde yalnız yaşayan ve geçimini inşaatlarda çalışarak sağlayan taş duvar ustası Mehmet Çelik’in yanmış cenazesi bulundu. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Çelik’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri