malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ekim 2024 - 15:08 Yorum: 0

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş 29 Ekim mesajı paylaştı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için paylaştığı kutlama mesajında, “Bu özel günün yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir ruh olduğunu hepimizin hatırlaması gerek” ifadelerini kullandı...

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş 29 Ekim mesajı paylaştı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için paylaştığı kutlama mesajında, “Bu özel günün yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir ruh olduğunu hepimizin hatırlaması gerek” ifadelerini kullandı.
ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kulama mesajı paylaştı. Cumhuriyetin 101’inci yıl dönümünü kutlayan Kesikbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi.
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, bu özel günün yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir ruh olduğunu hepimizin hatırlaması gerek. Cumhuriyet, aziz milletimizin tarihine yazdığı bir destandır; özgürlük ve eşitlik hayallerinin gerçeğe dönüştüğü bir milattır. Bugün, Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu değerli mirasa sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin temellerini atanların fedakarlıkları, bugün bizlere düşen sorumlulukların da en büyüklerinden biridir. Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu sayesinde, bizler demokrasi, adalet ve insan hakları temelinde bir arada yaşama iradesini sürdürüyoruz. Bu anlamda, Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve geliştirmek, hepimizin ortak görevidir. Cumhuriyet Bayramımız, geçmişte olduğu gibi bugün de bizlere ilham versin. Her daim bir arada olmanın, dayanışmanın ve sevginin önemini bir kez daha hatırlayalım. Bu anlamlı günde, Atatürk’ün bıraktığı mirası yaşatmak ve daha ileri taşımak için kararlılıkla ilerlememiz gerektiğinin bilinciyle hareket etmeliyiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri