Eskişehirli sporcular Kutlu Dumlu Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncülüğü elde edip, 10 madalya ve 5 kupa kazandı.
Kutlu Dumlu Snowboard Türkiye Şampiyonası, 12-15 Mart 2025 tarihleri arasında Kayseri Erciyes’te gerçekleştirildi. Şampiyonaya Eskişehir’den de sporcular katılım sağladı. Eskişehirli sporcular şampiyonadan Türkiye 3’üncülüğü elde edip, 10 madalya ve 5 kupa kazanarak geri döndü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında, "Kutlu Dumlu Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir olarak büyük bir gurur yaşadık. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz" ifadelerine yer verildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.