malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Ekim 2024 - 09:55 Yorum: 0

Esenyurt’ta kadın kılığına girerek husumetlisine kurşun yağdıran şüpheli yakalandı

Esenyurt’ta galericiler sitesinde kadın kılığına girerek husumetlisine otomatik silahla kurşun yağdıran şahıs, yurtdışına kaçarken yakalandı. Polis ekipleri tarafından olayla bağlantısı olduğu belirlenen 3 şüpheli daha gözaltına alınırken,...

Esenyurt’ta kadın kılığına girerek husumetlisine kurşun yağdıran şüpheli yakalandı

Esenyurt’ta galericiler sitesinde kadın kılığına girerek husumetlisine otomatik silahla kurşun yağdıran şahıs, yurtdışına kaçarken yakalandı. Polis ekipleri tarafından olayla bağlantısı olduğu belirlenen 3 şüpheli daha gözaltına alınırken, yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edildi.
Olay, saat 14.00 sıralarında Esenyurt Gökevler Mahallesi’nde bulunan galericiler sitesinde meydana gelmişti. Kadın kılığına giren bir şüpheli, daha önce aralarında husumet bulunduğu A.T.Ç’ye otomatik silahla kurşun yağdırmıştı. Şüpheli, husumetlisini vurduktan sonra olay yerinden kaçarken silahını düşürmüştü. Silahı düştüğü yerde bırakan şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edilmişti. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenilmişti. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlatmıştı.
Yurtdışına kaçarken yakalandı
Yapılan çalışmalarda, husumetlisine kurşun yağdıran şahsın kimliği Y.G olarak belirlendi. İncelemelerde, şüphelinin yurtdışına kaçacağını tespit eden ekipler harekete geçti. Polis ekipleri, şüpheliyi Edirne İli Askeri Yasak Bölgede yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan, B.K, C.U ve K.A isimli şüphelilerin olayla bağlantısı olduğu tespit edilerek düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri