malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2024 - 13:10 Yorum: 0

Erzurum’da 9 ayda bin 402 trafik kazası

Erzurum’da polis ve jandarma bölgesinde 9 ayda toplam bin 402 trafik kazası meydana geldi.Yapılan tüm uyarılara ve alınan önlemlere rağmen ülkemizde bir çok canın yitirilmesine sebep olan trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Emniyet...

Erzurum’da 9 ayda bin 402 trafik kazası

Erzurum’da polis ve jandarma bölgesinde 9 ayda toplam bin 402 trafik kazası meydana geldi.
Yapılan tüm uyarılara ve alınan önlemlere rağmen ülkemizde bir çok canın yitirilmesine sebep olan trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı’nın ülkemizdeki 2024 yılı kaza istatistiklerine bakıldığında kazalara neden unsurlarda sürücü hataları önemli şekilde ön plana çıkarken kusur olarakta ; araç hızını yol, hava ve trafiğin gerektirdiği şartlara uydurmamak olarak tespit edildi. Erzurum polis ve jandarma bölgesinde 2024 yılı 9 ayı içinde meydana gelen bin 402 aralamalı-ölümlü kazada, bin 869 maddi hasarlı kaza gerçekleşti. Kazalarda 37 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 527 kişi yaralandı.
Kent merkezlerinde kaza daha çok
Erzurum’da bu rakamlara bakıldığında jandarma bölgesinde daha az kaza olduğu görülüyor. 2024 yılı 9 aylık dönemde polis bölgesinde bin 229 ölümlü-yaralamalı kaza, bin 824 maddi hasarlı kaza, bu kazalarda 27 kişi öldü, 2 bin 172 yaralı oldu. Jandarma bölgesinde ise bin 173 ölümlü-yaralamalı kaza, 45 maddi hasarlı ve bu kazalarda 10 kişi öldü, 355 yaralı oldu. Tarafların anlaşarak kendi aralarında tutanak tanzim ettiği maddi hasarlı trafik kaza sayıları dahil edilmiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri