malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ekim 2024 - 12:24 Yorum: 0

Eroin ve bonzai ile yakalanan şahıs tutuklandı

Afyonkarahisar’da eroin ve bin 478 içimlik sentetik peçeteye emdirilmiş bonzai isimli uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipl...

Eroin ve bonzai ile yakalanan şahıs tutuklandı

Afyonkarahisar’da eroin ve bin 478 içimlik sentetik peçeteye emdirilmiş bonzai isimli uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ismi açıklanmayan bir şahsın Evciler ile çevre ilçelere uyuşturucu sattığı yönünde bilgi aldı. Ardından şahsın adresine baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramamda 3 parça halinde toplam 15.78 gram eroin ve 14 parça halinde toplamda bin 478 içimlik sentetik peçete (bonzai) maddesi ele geçirdi. Olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri