Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Mart 2025 - 19:02 Yorum: 0

Erdek-Ocaklar yolunda zincirleme kaza: 3 Kişi yaralandı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde 1 otomobil ve 2 motosikletin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, kaza, saat 16.00 sıralarında Erdek-Ocaklar yolunda meydana geldi. Ocaklar yönünden Erdek istikametine seyir...

Erdek-Ocaklar yolunda zincirleme kaza: 3 Kişi yaralandı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde 1 otomobil ve 2 motosikletin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza, saat 16.00 sıralarında Erdek-Ocaklar yolunda meydana geldi. Ocaklar yönünden Erdek istikametine seyir halinde olan 34 GC 6996 plakalı motosiklet, sürücüsü İsmail E.’nin, karşı yönden gelen 34 HOY 405 plakalı otomobile çarpması sonucu kontrolden çıktı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen İsmail E. yaralandı.
Çarpmanın ardından kontrolden çıkan otomobil, önünde seyir halinde olan 10 AKJ 507 plakalı motosiklete çarptı. Kazada, motosiklette bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ambulansla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erdek-Ocaklar yolunda zincirleme kaza: 3 Kişi yaralandıErdek-Ocaklar yolunda zincirleme kaza: 3 Kişi yaralandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber