Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 09 Ekim 2024 - 14:22 Yorum: 0

Erciyes’te en havalı voleybol turnuvası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. ve Spor A.Ş. tarafından 12-13 Ekim tarihleri arasında Erciyes’te düzenlenecek olan ‘En Havalı Voleybol Turnuvası’ için kayıtlar başladı.Türkiye’nin en gelişmiş, dünyanın ise sayılı kayak merk...

Erciyes’te en havalı voleybol turnuvası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. ve Spor A.Ş. tarafından 12-13 Ekim tarihleri arasında Erciyes’te düzenlenecek olan ‘En Havalı Voleybol Turnuvası’ için kayıtlar başladı.
Türkiye’nin en gelişmiş, dünyanın ise sayılı kayak merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, sadece kış sporları ile değil, ev sahipliği yaptığı sporun çeşitli dallarındaki organizasyonlarla sporcuları ve sporseverleri kentin zirvesinde buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. ve Spor A.Ş. iş birliğinde ACES 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri ünvanına yakışır spor organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor.
Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. ve Spor A.Ş. tarafından 12-13 Ekim tarihleri arasında Erciyes’te düzenlenecek olan “En Havalı Voleybol Turnuvası” için kayıtlar başladı. Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da düzenlenecek turnuva ‘takımını oluştur, sen de bu heyecana ortak ol’ sloganı ile voleybol tutkunlarını, Erciyes’in muhteşem doğasında spor ve eğlence dolu bir etkinliğe davet ediyor. Erciyes’teki En Havalı Voleybol Turnuvası hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen sporseverler 0549 696 00 38 numaralı telefon üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri