Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 12 Ekim 2024 - 17:09 Yorum: 0

Erciyes 38 FK - Orduspor maçının hakemi belli oldu

Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta mücadele veren Erciyes 38 Futbol Kulübü’nün sahasında oynayacağı Orduspor 1967 maçını Bursa bölgesi hakemlerinden Metin Ateş yönetecek.Merkez Hakem Kurulu, Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta oynanacak maçları yönetecek...

Erciyes 38 FK - Orduspor maçının hakemi belli oldu

Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta mücadele veren Erciyes 38 Futbol Kulübü’nün sahasında oynayacağı Orduspor 1967 maçını Bursa bölgesi hakemlerinden Metin Ateş yönetecek.
Merkez Hakem Kurulu, Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta oynanacak maçları yönetecek hakemleri belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bu isimleri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre; yarın Kayseri’de oynanacak olan Erciyes 38 Futbol Kulübü - Orduspor 1967 maçına Bursa bölgesi hakemlerinden Metin Ateş atandı. Bu müsabakada Ateş’in yardımcılıklarını Erdinç Tufan ile Hakan Can Yılmaz yapacak. TFF’den yapılan açıklamaya göre; 6. hafta maçları ve bu maçları yönetecek hakemler şöyle;
K.Maraş İstiklalspor-Turgutluspor: Abdülselam Koçak
B.Tepecikspor-Mardin 1969spor: Teksen Eker
Ağrı 1970 spor-Denizlispor: Şahin Berker
Polatlı 1926 spor-Niğde Belediyespor: Ahmet Resuloğlu
Kırakkalespor-Sebat Gençlikspor: Talha Öztürk
Edirnespor-Zonguldak Kömürspor: Tolga Tuna
Bursa Nilüferspor-Çoruhluspor: Mikail Cihangir
Erciyes 38 FK-Orduspor 1967: Metin Ateş

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri