Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 15 Ekim 2024 - 09:31 Yorum: 0

Elektrik direği için açılan kuyuya düşen kör kertenkeleler işçileri bile şaşırttı

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde elektrik direği dikmek için açılan kuyuya 6 adet oluklu kertenkele düştü. Kuyu içindeki kertenkeleleri gören işçiler şaşkınlık yaşadı.Artvin’in Hopa ilçesinde bir dağıtım şirketinde çalışan işçiler, Kemalp...

Elektrik direği için açılan kuyuya düşen kör kertenkeleler işçileri bile şaşırttı

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde elektrik direği dikmek için açılan kuyuya 6 adet oluklu kertenkele düştü. Kuyu içindeki kertenkeleleri gören işçiler şaşkınlık yaşadı.
Artvin’in Hopa ilçesinde bir dağıtım şirketinde çalışan işçiler, Kemalpaşa ilçesinde elektrik direkleri dikmek için bir kuyu açtı. Kuyu kapatılarak güvenli bir şekilde çevrelendi. Ancak birkaç gün sonra direk dikmek için geri dönen işçiler, kuyu içinde ilginç bir manzarayla karşılaştı. Kuyu kapağını kaldırdıklarında 6 adet oluklu kertenkelenin kuyuya düştüğünü fark ettiler. İlk önce korku ve şaşkınlık yaşayan işçiler, daha sonra kertenkeleleri güvenli bir şekilde çıkartarak tekrar doğal yaşam alanlarına bıraktılar.
Olayla ilgili konuşan vinç operatörü İbrahim Yenigül, şu ifadeleri kullandı:
“Kemalpaşa ilçesinde daha önce elektrik direği dikmek için kazılan kuyuya gittik. Kuyu kapalıydı. Üstünü açtığımızda yılan sandığımız birkaç hayvan gördük ve önce korktuk. Ancak daha sonra bunların bölgede ‘kör yılan’ olarak bilinen oluklu kertenkeleler olduğunu fark ettik. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kuyuyu çocuklar ve hayvanlar düşmesin diye kapatmıştık, ama kertenkelelerin düşebileceğini hiç düşünmemiştik. Sonrasında onlara zarar vermeden doğal ortamlarına geri bıraktık.”
İşçilerin yaşadığı bu şaşırtıcı olay, doğa ile insan arasındaki hassas dengeyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri