malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2024 - 10:44 Yorum: 0

Ekipler 52 saat aralıksız şekilde çalışıyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, meydana gelen su arızasını onarmak amacıyla 52 saat boyunca çalışmalarını sürdürdü.’Karasu ana isale hattında meydana gelen büyük arızayı onarmak için gece gündüz çalışan ekipler, su ha...

Ekipler 52 saat aralıksız şekilde çalışıyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, meydana gelen su arızasını onarmak amacıyla 52 saat boyunca çalışmalarını sürdürdü.
’Karasu ana isale hattında meydana gelen büyük arızayı onarmak için gece gündüz çalışan ekipler, su hattındaki eski ve kullanılamayan boruları yenileriyle değiştirdi. Belediye Başkanlığından yapılan kamuoyunu bilgilendirici açıklamada çalışmaların gece boyunca devam ettiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Karasu ana isale hattında devam eden bakım onarım çalışmaları sırasında arızanın bulunduğu çelik borularda çürükler ve büyük çapta yarıkların olduğu, bu nedenle kaynak yapılamayacak durumda olduğu tespit edilmiştir. Bunun üzerine hızlı bir şekilde çelik boru temini sağlanmıştır. Arızanın bulunduğu alanda çalışmalarımız aralıksız 52 saattir devam etmektedir. Bugün öğle saatlerinde çalışmaların tamamlanması planlanmakta olup daha sonra Karasu hattına hızlı bir şekilde su verilecektir. Cuma günü sabah erken saatlerde şebekelerimizin bulunduğu depolara suyun ulaşması planlanmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri