Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Eğitim 09 Ekim 2024 - 12:28 Yorum: 0

Eğitim vizyonu paylaşıldı

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bayburt Ortaokuluna ziyarette bulunarak eğitim vizyonunu paylaştı.Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Güney, Bayburt Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Ziyareti sırası...

Eğitim vizyonu paylaşıldı

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bayburt Ortaokuluna ziyarette bulunarak eğitim vizyonunu paylaştı.
Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Güney, Bayburt Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Ziyareti sırasında öğretmenlerle sohbet eden Güney, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Mesleki Eğitim Politika Belgesi ve Velivizyon Platformu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eğitim politikalarının geleceği ve uygulama süreçleri üzerine fikir paylaşımı yapılırken, Güney, öğretmenlere sağlıklı ve verimli bir eğitim yılı diledi.
Ayrıca, öğrencilerin etkinliklerine de katılan Rahmi Güney, okulun genel durumu hakkında bilgi aldı ve eğitim camiasıyla sık sık bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Ziyaret, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin yeni eğitim yılına yönelik motivasyonlarını artırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri