Aydın’ın Kuşadası ilçesinde domuz sürüsü ve yavruları gündüz vakti şehir merkezine inerek yiyecek aradı. Domuzların kimseye aldırış etmeden etrafta dolanmaları ise dikkat çekti.
Kuşadası Türkmen Mahallesi’ne gelen domuzlar ve küçük yavruları, ilçe merkezinde yiyecek aradı. Kuşadası Devlet Hastanesi mevkisinde insanlara ve araçlara aldırış etmeyen domuzları gören vatandaşlar o anları ise cep telefonu kamerası ile kayda aldı. Görüntülerde domuzların yollarda ve sokaklarda rahatça hareket etmesi ve yiyecek araması dikkat çekerken, bir vatandaşın elindeki ekmek torbasına doğru yönelmeleri de yer alıyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.