Diyarbakır merkezde sabah saatlerinde başlayan hafif karla karışık yağmur hayatı olumsuz etkiledi.
Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, 4 il için yağmur ve kar yağışı uyarısında bulunmuştu. Bugün sabah saatleri itibari ile Diyarbakır merkezde hafif karla karışık yağmur etkili oldu. Ayrıca Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü şehir merkezinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kuvvetli yer yer yoğun kar yağışına döneceği tahmin edildiği kaydetti.
Trafikte herhangi bir aksama olmazken, vatandaşlar şemsiye ile yürürken, şemsiyesi olmayanlar da apartman kenarlarından yürüyerek ıslanmaktan korunmaya çalıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.