Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 12 Ekim 2024 - 08:55 Yorum: 0

Discord üzerinden suç içerikli paylaşımlar hakkında çalışmalar devam ediyor

Erişim engeli getirilen “Discord” isimli sosyal platform üzerinden suç içerikli paylaşımlar yapan kişiler hakkında çalışmalar devam ediyor.İstanbul’da 2 kadının öldürülmesi olayının ardından tartışılan ve erişim engeli getirilen “Disco...

Discord üzerinden suç içerikli paylaşımlar hakkında çalışmalar devam ediyor

Erişim engeli getirilen “Discord” isimli sosyal platform üzerinden suç içerikli paylaşımlar yapan kişiler hakkında çalışmalar devam ediyor.
İstanbul’da 2 kadının öldürülmesi olayının ardından tartışılan ve erişim engeli getirilen “Discord” isimli sosyal medya platformu hakkında Emniyet ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Halkı yanıltıcı şekilde yayın ve dezenformasyon yaptığı tespit edilen “Haha” isimli grubun kurucuları olan 3 şüpheli yakalandı. Ankara’da bulunan T.D. İstanbul’da bulunan F.T. ve Konya’da bulunan M.Ö. tutuklandı. Ayrıca “C31K” isimli grubun yöneticilerinden olan E.G. Tokat’ta yakalanarak tutuklanırken, İstanbul’da bulunan A.T. hakkında ise ev hapsi tedbiri uygulandı. Discord üzerinden bir kadının kendisine kolonya döktürülüp yaktırılmasına dair paylaşımda adı geçen ve gözaltına alınan Ö.P. ise tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri